Confidentialitate

AgentiadeMutari.ro nu utilizeaza aplicatii de analiza de la terti (ex: google analytics) sau de la operatorii de retele sociale (ex: facebook pixel).

Colectam doar date transmise involuntar (adresa IP), atunci cand interactionezi cu website-ul nostru. Atunci cand vizitezi acest website, adresa IP este inregistrata. Insa noi NU folosim adresa ta de IP pentru a te identifica si nici pentru a fi folosita in alte scopuri.

Datele personale sau datele cu caracter personal sunt acele informatii unice individuale privind o persoana fizica identificata sau identificabila, referitoare la nume, adresa, cod numeric personal, IP sau numar de telefon, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

GDPR este un set de reguli bazat pe principii complexe, care este deschis la interpretare si contine, de asemenea, numeroase domenii in care statele membre sunt invitate sa intervina. In prezent exista putine indrumari cu privire la implementarea GDPR si este posibil ca Autoritatile de Supraveghere sa aiba puncte de vedere diferite fata de cele ce pot fi exprimate in acest site.

In cazul putin probabil in care datele tale personale au ramas stocate in acest site, ne poti cere sa stergem toate informatiile pe care le detinem despre tine.